Archiefopslag

Je archief bewaar je het liefst op kantoor, dicht bij de hand en voor je gevoel veilig. Maar de meeste bedrijven ervaren dat archief veel ruimte inneemt en ook het terugvinden van documenten steeds meer tijd kost. Heb je wel eens gedacht aan extern archiefbeheer?

Beveiligde archiefopslag

Maak het jezelf makkelijk door archief extern op te laten slaan. Onze opslagruimtes zijn streng beveiligd tegen inbraak, brand en wateroverlast. Wil je bepaalde archiefstukken opvragen? Geen probleem. Wij kunnen de gewenste documenten voor je inscannen en e-mailen, of de documenten bij je langsbrengen. Spoedopdrachten verzorgen wij zelfs binnen 4 uur. Je kunt daarnaast bij ons vastleggen wie er naast jou opvragingen uit het archief mag doen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt eenvoudig direct een offerte aanvragen of een vrijblijvende afspraak maken met onze consultant. We raden een afspraak altijd aan als het om grotere hoeveelheden archief gaat. Wanneer je het archief wilt overplaatsen komt onze gespecialiseerde archiefbeheerder je archiefmateriaal op afspraak ophalen om naar onze archiefopslag te brengen. Wij kunnen handzame archiefdozen leveren om het archief in te verzamelen en op te slaan. Een leuk detail is dat deze dozen zijn gemaakt van het karton van onze eigen klanten. Het archiefmateriaal wordt vervolgens geregistreerd en indien gewenst voor jou toegankelijk gemaakt in ons geautomatiseerde systeem. Klaar om opgevraagd te worden!