Digitaliseren

Wil je jouw archief geheel digitaal beschikbaar hebben? Dat kan!

Digitaal archief

In één keer je gehele archief digitaal maken noemen wij backlog scanning. Wij kunnen het gehele archief voor je inscannen, groot of klein dat maakt niet uit. Het is mogelijk om vanaf 0-formaat (tekeningen) documenten dubbelzijdig in te scannen. In kleur, zwart/wit of grijswaarden. Als je dat wilt worden de digitale documenten zelfs voorzien van OCR-conversie waardoor ze geheel doorzoekbaar zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen, maar wij raden gezien de verschillende mogelijkheden altijd aan om een vrijblijvende afspraak met onze consultant in te plannen. Indien je wensen bij ons bekend zijn kan er een offerte op maat worden gemaakt. Wanneer de opdracht bekend is komt onze gespecialiseerde archiefbeheer het materiaal op afspraak bij je ophalen. De documenten worden ingelezen met behulp van hoogwaardige scanapparatuur en door de kwaliteitscontroleur beoordeeld. De digitale bestanden worden vervolgens aangeleverd zoals vooraf afgesproken, met de juiste extensie op een harde schijf, usb-stick of cd. Op afspraak worden de digitale documenten en de fysieke documenten weer naar je toegebracht.

Wil je de fysieke documenten niet meer op kantoor bewaren maar extern opslaan? Of helemaal niet meer bewaren maar veilig vernietigen? Ook dat kunnen we voor je verzorgen.