Duurzame producten voor iedereen, duurzaam maar niet duurder.

We blijven ons continu ontwikkelen om afval altijd zo duurzaam mogelijk in te zetten. Wij streven hierbij altijd naar circulariteit.

Online duurzaam inkopen

Doe je met ons mee? Wij kijken graag samen met jou naar een mooie duurzame toevoeging voor jouw organisatie. Al is het tegenwoordig al heel eenvoudig om duurzaam in te kopen! Zo is onze webshop speciaal ingericht om je te adviseren bij het maken van een duurzame keuze. In één oogopslag zie je welke producten het duurzaamst zijn door het bijbehorende duurzaamheidslabel. Ga je voor de duurzaamste producten? Kies dan voor label A, dan zit je altijd goed! Al is label B ook nog een prima duurzame keuze, waar je je zeker niet voor hoeft te schamen.

Duurzaamheidsrapportage

Wanneer je een bestelling plaatst laten we voor de gerecyclede papierproducten zien welke milieubesparingen je hebt behaald. Deze kan je ook als rapportage downloaden! Zo kan je eenvoudig aan je klanten en collega's laten zien hoe goed jij bezig bent! Nog een leuk weetje, in de rapportage staan ook het aantal bomen die wij dankzij jouw aankopen doneren aan stichting Trees for All.

Wij recyclen afval tot duurzame producten. Stap 1: Afval verzamelen. Stap 2: Afval verwerken en recyclen. Stap 3: Terugleveren van duurzame producten.