3 Duurzame producten terugleveren

Circulaire papierproducten

Van al het verzamelde papier, bij jou en onze andere klanten, maken wij weer nieuw papier en dat leveren wij ook weer terug.
Paper for Paper noemen wij dat!

Hoe kan ik deze producten bestellen?

Heel simpel door naar onze webshop te gaan en daar producten met het Paper for Paper keurmerk op te zoeken. Denk hierbij aan papieren handdoekjes, toiletpapier en poetsdoekrollen, maar ook aan je velletjes papier voor de printer! Extra leuk is dat wanneer je gerecyclede producten in onze webshop koopt je in één oogopslag de behaalde milieubesparingen te zien krijgt.

Milieubesparingen en bomendonatie

Na het plaatsen van een bestelling worden de milieubesparingen in je account getoond en kan je deze ook als rapportage downloaden. Zo kan je ook aan anderen laten zien hoe goed jij bezig bent! Nog een leuk weetje, in de rapportage staan ook het aantal bomen die wij dankzij jouw aankopen doneren aan stichting Trees for All. De donatie van een boom geldt voor elke € 1000 die je in onze webshop besteedt, en nee hoor dit hoeft niet in 1 keer. We tellen al je bestellingen gewoon bij elkaar op. Tip! Je doneert sneller meer bomen als je ook andere producten uit de webshop mee besteld, bijvoorbeeld uit ons uitgebreide assortiment met kantoorbenodigdheden.

Hoe wordt het gerecycled?

Stap 2: Papier- & Kartonrecycling
Hoe wordt het gerecycled? image

Hoe wordt het verzameld?

Stap 1: Papier & Karton
Hoe wordt het verzameld? image