Vacature commerciële klantenservice medewerker

Voor de webshop van Product for Product, dé online marktplaats met allerlei circulaire producten en concepten voor bedrijven en particulieren, zoeken wij een enthousiaste allround webshopmedewerker. Word jij het nieuwe gezicht van Product for Product?

Functieomschrijving

Wij bieden een leuke baan met afwisselende werkzaamheden. Je bent voor onze prospects, klanten en leveranciers het gezicht van de webshop en het aanspreekpunt voor advies en vragen. Je beantwoordt alle vragen die telefonisch of via e-mail worden gesteld, bijvoorbeeld over producten in de webshop of over het plaatsen, leveren of retour zenden van bestellingen. Binnenkomende bestellingen behandel je door deze in te kopen bij leveranciers of zelf uit ons eigen magazijn te verzenden, te factureren en wanneer deze retour worden gezonden te verwerken.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele webshopbeheer en schakelt dagelijks met leveranciers, zodat het assortiment en de prijzen altijd up-to-date zijn. Daarnaast breid je het assortiment uit door producten toe te voegen en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. Wil de prospect of klant een offerte op maat? Ook daar kan je mee uit de voeten. Kortom, alles om het de prospect of klant zo makkelijk mogelijk te maken om alle duurzame producten die hij of zij zoekt bij Product for Product te bestellen.

Functie-eisen

  • MBO-diploma in commerciële richting
  • 16 - 20 uur per week op doordeweekse dagen beschikbaar
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Nauwkeurig
  • Computervaardig
  • Teamplayer met positieve instelling
  • Affiniteit met webshops en duurzaamheid
  • Flexibel en stressbestendig

Wij bieden een leuke uitdagende baan in een snelgroeiend bedrijf!

Benieuwd naar Product for Product? Bezoek dan onze webshop www.productforproduct.nl of onze duurzame community www.productforproduct.org.

Voor meer informatie kun je bellen met Frans van den Berge op 0299-223800 of stuur je sollicitatiebrief met cv naar vacature@productforproduct.nl.